Subway

Vi köpte subway på vägen hem :) Woop men nu ska jag ladda upp några bilder


Mikshake

Nu sitter vi och dricker Mikshake, men snart ska vi fortsätta kolla runt lite, jag kommer nog inte köpa något....


lunch

jag och felcia har precis lagat lunch, det blev sallad. Snart så ska vi åka till nacka forum och kolla runt lite i affärer och kanske fika och så, vi kanske tar några bilder också så det kanske kommer komma upp bilder sen

i paketet låg...

jag blev jätteglad när jag öppnade paketet :D

Dunk dunk

Jag ligger i sängen och dunkar lite Justin bieber musik medan felicia ligger och kollar på nått program på datan... Förlåt för uppdateringen men det är ganska jobbigt när Vicki har bloggpause och jag hoppas att hon börjar blogga snart!


paket till mig :)

när jag kom hem så låg det ett paket på min soffa och jag ska snart kolla vad det är i

urbanears

jag och pappa åkte till länna och köpte ett par urbanears till mig

boyfriend

9 dagar kvar till Justins nya låt Boyfriend kommer ut :D

godmorgon

jag och FElicia har precis käkat frulle och nu sitter vi i min säng och gör INGENTING... Men Felicia ska åka på träning snart och jag vet inte riktigt vad jag ska göra då, juste FElicia kanke sover hos mig idag med. Haha igår somnade vi jättetidigt....
här är två bilder från igår

basta

nu ska jag och felicia basta woop woop jätte skönt för att det var så kallt ute när vi var ute med fridolf så det ska bli väldigt skönt!

tacos

wooho mamma lagade tacos till oss :)

min dag...

först var jag i skolan och hade en helt vanlig dag förutom att vi hade idrott och vi dansakde salsa... sen åkte jag Alice,Klara och Elin till globen och käka lite på donken men vi var inte där så länga för sen skulle jag hem och möta felicia som ska sova hos mig och jag och felicia åkte till farsta och köpte ett nytt halsband för mitt gick sönder :(

kan inte sova..

åhh asså det går typ inte att sova!! jag kommer typ aldrig somna för jag är typ inte trött snarare hyper.... åhh jag vet jag kan passa på att platta håret så slipper jag stressa imorgon eftersom att jag måste gå ut med fridolf varje morgon också...(tummen upp för att jag e så smart) heheh men nu ska jag gå och platta håret men jag kanske bloggar innan jag går till skolan annrs slänger jag in en mobilblogg...

kusinerna

hej jag var hemma hos mina kusiner nu på kvällen för typ deras farmor fyllde år och vi skulle åka förbi en snabbis och gratta henne, vi fikade lite där och resten av tiden spenderade jag med min kusin Patrik ch vi gjorde lite olika saker... när jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sen kollade jag på tv och nu ska jag kolla på gårdagens big brother för jag missade igår.

Bloggpaus

Jag har bestämt mig nu, jag ska ta en bloggpaus. Men karro kommer fortsätta blogga!
Jag har inte bloggat på vad är det 2 dagar kanske? och det har varit väldigt skönt!
Så jag kommer inte blogga här just för tillfället, men ni kan fortfarande läsa det karro skriver! haha
Men jag vet inte när jag kommer tillbaka, jag ska försöka reda ut saker och ting i mitt liv. Vet inte hur långt tid det kommer ta men men. Jag kommer tillbaka när jag kommer tillbaka lixom.
Puss/Vicki
Jag och becka igår på cosmonova

med filippa

hej jag sitter hemma hos mig med filippa nu, aa det var ett tag sen jag och hon var med varandra så det är ganska trevligt.... men vi har precis käkat och kollat på OC och nu ska vi typ vila lite för att min mage kommer typ spricka...

sämst uppdatering

hej jag vet att det har varit sämst uppdatering idag men det är bara för att vicki typ inte vill blogga just nu.... och jag orkade inte för jag hade fullt upp med annat! men iaf idag så var vi på museeum med skolan och kollade på en film ( den var så tråkig så att elin och alice somna)... aa asså det var verkligen tråkig!! men sen så åkte Elin och Alice hem till mig och vi lagade pastasallad och sen så skulle typ Alice hem och jag och Elin snackade skype med kristian och sen så pluggade vi lite (heheh jag somna igen) juste sen gick vi ner till hemköp och köpte glass :) aa typ så har min dag sett ut idag för nu gör jag typ inget specielt hehe. Det hät blir nog sista inlägget för idag puss puss
elin kanske dödar mig nu för att jag la upp den här bilden men jag kan ta det slaget...

Karro bjuder på klara...

Hehe om klara ser det här så kanske hon blir lite sur... Nejdå men det här är en jättefin bild på klara hehe


Utflykt

Hej just nu är vi i slussen med skolan och väntar på tunnelbanan


When it comes down to it

Jag kommer inte blogga mer idag. Kanske inte imorgon heller jag får se.
Det har hänt massa grejer så jag vill fokusera på det och skolan istället för bloggen. Så jag kommer inte blogga här så mycket. Iaf inte för tillfället.
Hej då/Vicki
image description

hahah vår video

hahah här är våran fina video... vi är inte seriösa bara så att alla vet!

Inte på blogghumör

Just nu är jag inte på blogghumör. Tycker det är jättetråkigt. Så jag kommer inte uppdatera så mycket. Jag ska ta det lugnt resten av dagen, jag har haft en riktigt dålig dag eller vad man ska säga. Så jag ska försöka reda ut all skit och sen kan jag blogga med nya och roligar grejer!
Kram/Vicki
Passar in på mitt humör

alie in the house

tja tja alice is in the house nu!! woop woop yeah! men vi har precis snackat med våran bror Krille, vi älskar dig såååå mycket! men nu ska vi käka något och sen så ska vi göra en video som jag ska lägga upp sen :) haha den kommer bli jätte bra... men jag bloggar mer sen

1 timme extra

Sitter i skolan med Alice, Alice och becka nu. Jag "läser" min bok.. Haha. Jag slutar om ungefär 20 minuter och då ska jag direkt hem och ut och springa. Så skönt i dethär vädret! Ååååh! Det är äntligen våååår! :)
Puss/Vicki<3


så söt!

asså hon är så himla söt!      /karro

Ella&Alice&Klara

Hej jag sitter och plugga med Ella Alice och klara, duktiga cheyor. Ella är mest fokuserad för hon pratar inte men Alice och klara pratar på som vanligt !


Hey I just met you, and this is crazy

Hej!
Sitter i skolan med Alice, Alice och becka just nu. Jag är fortfarande ganska sur över en grej men jag är ändå otroligt glad :) så det här kommer bli en bra dag! Haha, nu ska jag försöka plugga lite.
Puss/Vicki<3


godmorgon

hej jag kom nyss hem från en promenad med fridolf och nu ska jag käka frukost, sen så blir det väl bara skola och plugg inte så roligt... men jag bloggar när jag kommer hem!

Godnatt

Ska byta om, tvätta av mitt smink och sen ska jag lägga mig och sova. Och hoppas att jag mår bättre imorgon. Så kan jag blogga med då!
Godnatt!
/Vicki<3


min kväll

hej förlåt att jag inte har bloggat så mycket idag men det var för att jag inte orkade... men jag har iaf inte gjort något speciellt... Först så pluggade jag och sen var jag ute med fridolf och sen åt jag, och nu sitter jag och kollar på tv

VS

VS
vilken tycker ni är bäst? själv så tycker jag att den andra är det för att justin är med i den!!

Chill

Just nu sitter jag i soffan och tittar på 2 1/2 men med pappa. Min farmor och farfar är här och när dem går ska jag fixa mig och, titta på tv och sen lägga mig. Jag är sjukt trött, fattar inte varför..
Kram/Vicki

 


Gotta be you

Nu bloggar jag igen, haha. Känner att det blir väldigt mycket uppdatering nu! Men jag antar att det är bra.
Jag tänkte lägga upp bilder på byxorna men bilderna blev helt störda så jag lägger inte upp dem haha. Men jag ska fota nått annat.
Asså jag har ingenting att blogga om ju...
Haha, vilket roligt inlägg det här blev! Men jag lovar att blogga med massa bilder ikväll eller imorgon! Det här är trots allt en fotoblogg...
Puss/Vicki<3
Bara så ni slipper arkivbilder

Glad brud

Kom nyss hem, och jag är fett glad! Haha fick ju nya byxor och min farmor och farfar kommer med tårta om typ 1 timme, lml.
Och idag var det värsta perfekta vädret! Sol och varmt, det är så det ska vara!
Jag hann inte träna idag men jag gör det imorgon istället, eller senare idag.
Nu ska jag ladda upp bilderna på det jag köpte och sen ska jag slappa framför tv:n.
Puss så länge!/Vicki
webcam..

Dagens

Haha det kändes som att det var väldigt längesen vi la upp dagens outfit, om vi någonsin har gjort det? Iaf! Jag gör det nu!
Jackan hade jag inte på mig i skolan men jag bytte när jag kom hem, älskar verkligen den jackan! Haha bara jag son bli kär i kläder?
Puss/Vicki


G-star

Bästa namnsdagspresenten ever! Haha ett par jeans och ett par Dr.Denim som gick loss på 1500, haha bortskämd unge! Visar bilder senare!
Puss/Vicki<3


Everything felt so right, like nothing could go wrong

image description
Arkivbild
Kom hem för lite mindre än en timme sen och jag har bara hunnit äta. Men nu ska jag göra nått vettigt.
Men först måste jag blogga haha. Sen ska jag träna, tror jag.
Dagen i skolan var som alla andra typ, tills i slutet av dagen så jag blev jävligt arg. Men den var väl ganska bra annars.
Juste, jag har namnsdag idag också. Haha, det är flaggor på bussarn och grejer, bara för min skull, nejdå! skoja bara!
Kram/Vicki<3

plugg

hej jag är hemma från skolan nu, och jag ska käka och sen ska jag plugga...

I'll be there for you

Sitter i skolan med becka nu. Ska läsa min bok egentligen men den är tråkig haha. Jag ska göra lite planer för veckan nu också. Ska hitta lite grejer att blogga om också, måste ha lite variation! Nu måste jag gå.
Puss/Vicki<3


Ny vecka – nya tag

Det är måndag och skola igen. Ska råplugga idag, ligger efter i typ allt. Sen när jag kommer hem ska jag fixa lite smågrejer och sen plugga ännu mer. Kul dag.
Jag ska försöka blogga så mycket jag kan med mobilen!
Puss/Vicki


Träna

Idag drog jag ut och sprang, det är äntligen tillräckligt varmt för att gå ut och spring utan att frysa ihjäl. Och jag går inte på någon sport så jag försöker sport så mycket jag kan på andra sätt! Det är otroligt skönt att springa och lyssna på musik, man kan "clear your head" typ, haha.
Kram/Vicki


Web-cam

Haha jag vet att det är en nalle puh kudde i bakgrunden med det är Adams.
Ska strax börja kolla på nån film, ska bara fixa lite grejer först.
Kan inte fatta att klocan redan är 10?! har massa grejer jag behövde göra idag men jag hann inte med hälften, haha.
Ska fixa det imorgon istället!
Puss/Vicki

Western-style

Otroligt snyggt med westernstil!
Jag vet inte om någon annan tycker det men jag tycker det iaf!
Allt ovan är från massa olika ställe, har glömt bort alla affärer haha.
Jag skulle vilja ha något lite mer kanske grönt? linne, svart passade inte riktigt in men det duger.
Sen skulle jag vilja ha lite mer slitna shorts till denhär outfiten men det kan man lätt fixa med sandpapper.
Och någon annan väska med lite mer fransar typ.
Blev lite mycket text nu men men.
Puss/Vicki

.

Bara för att jag ler, betyder det inte att jag är lycklig.
Bara för att jag skrattar, betyder det inte att jag är glad.
Bara för att jag inte gråter, betyder det inte att jag inte är ledsen.
Bara för att jag inte pratar om mina problem, betyder det inte att jag inte har dem.
/Vicki

Du vet mycket väl vad du gjort mot mig, den där blicken du ger mig är gammal nu. Jag vet hur du funkar, jag kan dig utantill.

Hej folks!
Sitter fortfarande och gör ingenting, som jag har gjort hela dagen. Ska göra det hela dagen också. Fick reda på en dålig sak igår så nu är jag ganska jävla arg.
Och nu ska jag gör något så min ilska kanske försvinner lite.
/Vicki
Den senaste bilden

I guess thats's déjà vu

Sitter i min säng med min lillebrorsa nu, han leker så jag bloggar. Idag har jag inga planer, ska plugga lite hade jag tänkt. Får se hur det går haha. Vill åka till stan och shoppa men jag ska fan spara mina pengar! Måste det..
Kram/Vicki
Arkviet

Dagen

Dagen började med att vi käkade frukost och allt det där! Sen åt vi lunch hos min mormor, sen drog vi direkt till solna centrum. Jag bytte en tröja sen köpte jag en chai och vi satte oss och snackade och lite sådär. Det hände massa roliga grejer också, hahaha det gjorde min dag! Sen skulle jag till kista centrum med mamma med hon kunde inte lämna adam för han va sjuk så jag sket i att gå dit. Jag åt middag hos min mormor och nu är jag hemma och tittar på melodifestivalen. Haha Loreen vann.
Nu ska jag titta på nån film, tralala.
Jag känner för att träffa nån kompis imorgon, jag blir typ nere eller mår dåligt, eller vad fan man ska säga, när jag är ensam. haha kanske inte är så konstigt!
Det blir väldigt långt här så jag ska avsluta!
Puss/Vicki
en bild från igår

Melodifestivalen och Barbie

Hahaha vi sitter här och kollar på melodifestivalen, det är ju final Woop Woop, ven hejar ni på? Själv så bryr jag mig inte så mycket... Men nu medans dom pratar så leker jag och Alicia med Barbie haha...


Lördagskväll

Och jag är helt forever alone, aja jag ska väl spendera hela kvällen framför datorn och titta på kläder haha.
Jag ska även kolla på lit resor till London, någon ska kan tipsa om ett bra och billigt hotell nära oxford street? Jag ska hitta ett hotell och flyg till någon gång i april/maj! haha
Kan berätta mer om dagen lite senare, men nu ska jag sätta på mig myskläder och göra en kopp te, myyys!
/Vicki
Jag orkar seriöst inte ladda upp en ny bild

Just because this cold cold world saying we can`t be...


bilder från idag...

nåra bilder från idag... la ni märket till att jag hade en fin ordning? <3

Solna centrum

Sitter i Solna centrum med Julia nu. Haha det hände en rolig grej nyss. Dricker en chai också, världens bästa dricka! Ska nu ska jag vara social!
Puss/Vicki


mot farsta C

nu ska jag dra till farsta och köpa pressent till Alicia efter det så ska pappa köra mig till dom. Jag kommer som sagt att ta med mig min kamera så det kommer komma upp ite bilder sen när jag kommer hem. Jag tror att jag bloggar hos dom men jag har gjort några tidsinställda också!

felicia och sen sandra & Alicia

Felicia kommer hit snart och vi ska ta lite bilder och sen ska hon på träning och jag ska åka och köpa present till Alicia, och sen ska pappa köra mig till dom och så ska jag sova där woop woop!
hahah den här bilden är gammal på mig och felicia!!
haha jag och sandra och ni kan ignorera mitt mupp face!

Converse

Kan äntligen använda converse :) Bilden är från några dagar sen.
Puss/Vicki


Grattis sötis

Grattis världens finaste Alicia, Hoppas att du får en toppendag! älskar dig världens sötaste!

Seems like just yesterday you were a part of me

Bild från några veckor sen
Hej alla söta läsare!
Jag och Julia sitter i min säng just nu, jag måste fixa mig lite och borsta tänderna osv osv.
Sen ska vi göra nått och sen ska vi till solna typ.
Jag kanske ska vara lite mer social nu, hehe
Men jag bloggar mer senare! Puss!
/Vicki

lördag

hej jag vaknade ganska tidigt idag.. så nu måste jag vänta i felra timmar innan jag kan ringa felicia, men min mamma och pappa åkte till arlanda för att lämna min mormor så jag är hemma ensam med en sovande hund och brorsa, juste jag måste ju gå ut med fidolf sen oxå jiiiha
har inte sminkat mig än så ni får ingen bild på ansiktet
skönheten fridolf!

Redan uppe

Har redan vaknat.. Fml lixom.
Men nu ska jag gå upp och fixa mig typ eller nått sånt. Sen ska jag kanske på badminton, jag vet inte helt säkert om jag vill börja, det är astidigt och jag lär mig mer när jag spelar med min pappa så det är ganska onödigt känns det som. Aja jag löser det!
Puss/Vicki


godnatt


seg kväll :(

hej felicia gick hem för några timmar sen hehe... och jag har haft tråkit hela kvällen... Men imorgon så ska jag vara med felicia och hon kanske ska sova här, och då tänker vi passa på att ta bilder :) så det kommer nog upp lite bilder imorgon också woop. Men nu ska jag fortsätta med att göra INGET...

What goes around comes back around

Hej län!
Sitter och fotar med julia just nu, vi har i princip chillat hela dan.
Dunkar musik också, så jävla sweet! Haha vi ska typ chilla resten av kvällen med film, glass, chips och massa myyyys! det var alldeles för längesen vi slaggade hos varann!
Nu ska jag låta Julia blogga lite, haha jag är ego här och tar hela datan för mig själv :P
Bjuder påbilder imorgon eller nått, pallar inte överföra dem nu.
Puss/Vicki
¨
bilr en arkivbild

felicia är här :)

Feicia är är här :), jag har inte träffat henne på nästan två veckor så det är trevligt att vara med henne. Men vi ska typ ta bilder för att jag känner att jag inte har några bilder att lägga upp typ....
den här bilden måste felicia ha som profilbild ellerhur?

Snälla?

/Vicki

Det går bra nu kompis

Har fått ordning på mitt liv nu, det går riktigt bra nu.
Under lovet fick jag tid att reda ut allt och tänka över vilka beslut jag skulle göra.
Så det är bra nu, för er som bryr er.
/Vicki

Du kan gråta mitt på gatan men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Hej folks!
Sitter på gullmarsplan på espresson house med en chailatte och väntar på Julia. Tralalalalala. Det är inte kul att sitta helt själv. Nån som gör mig sällskap? Please :) hahaha nu ska jag göra nått.. Jag vet inte vad bara.. Fuuuuck.
Dampinlägg, jag vet.
Hejdå./Vicki


Lite blandat

Jeans-Tiger of Sweden
Glajor-RayBan
Skor-Convers
Linne-Style By Tyra
Väska-?
Hela outfiten ligger på kanske 4650? Nånstans där!
Jag tyckte jeansen var assnygga, vill ha dem!
/Vicki

.

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.
/Vicki

Halvsover

Är så jävla trött just nu, tröttare än vanligt. Fml
Men det är iaf fredag, tagga!
Men nu ska jag gå upp!
Puss/Vicki


jiiiiha

haha det är ju nån konstig dag idag... jag kommer inte ihåg vad den heter nån ting med kvinnodagen typ... så min pappa kom hem med kebab och tårta om vi ska äta snart ( mums) och sen så ska jag kolla på tv woop woop det är ju revenge idag och sen big brother. Juste till alla som bryr sig så tror jag inte att jag kommer till skolan imorgon :(

YSL

Jag skulle döda för dem här skorna.
/Vicki

Night

Sitter och skypar m bytatill nå sköna kläder om ed Julia nu, haha.
Jag ska snart fixa mig, ska byta om till nå sköna kläder och sen kolla på tv eller nått sånt.
Forever alone med min säng, dator och tv. Haha
Måste städa klart i mitt rum också..
Och imorgon är det fredag :) fast fuck ändå för jag tänkte att det var lördag imorgon så man kunde få sova ut..
Jaja nu ska jag har ett tråkigt liv.
/Vicki
image description
Bjuder på samma bild igen.

2 bilder jag är stolt över

Kamerahus: Nikon D7000 Objektiv:18-105mm
Gillar den första bilden mest.
Demhär 2 bilderna tog jag i Åre, och jag tycker dem blev otroligt bra!
Dem är tagna direkt efter varann men det andra är med blixt.
Det är nog dem finaste bilderna jag tagit.
/Vicki

Åre

Hade en underbar vecka i Åre, även fast jag var sjuk i 3 dagar.
Jag hann reda ut mycket i mitt liv när jag var borta från allt, och jag hade otroligt kul!
Längtar till påsklovet då mi ska dit igen.
Puss/Vicki<3

.

Cuz you got that one thing
/Vicki

Wayfarer

Måste inhandlas till sommaren!
Det är RayBan Wayfarer. Tycker dem är otroligt snygga men jag vet inte om glaset är grönt eller helt svart i verkligheten men jag ska iaf ha helsvarta!
Jag vill ha äkta så dem borde finnas hos någon optik eller nått sånt.
puss/Vicki

Bodysplash

Har sprutat på massor med bodysplash från Hollister nyss, luktar så otroligt gott! OCh satt på musk.
Så nu ska jag städa rummet, ta hand om adam och sen plugga svenska. Det blir ganska chill.
Imorgon ska Julia slagga här också :) Sen ska hon följa med mig på min träning, haha gud vad tråkigt för henne. Men jag bloggar mer senare!
/VIcki

skype

hej jag vaknade typ kloackan 10 skönt!  :) och sen har jag käkat frukost och pluggat lite, men nu snackar jag skype med Alice :) vi snackar typ lite om skolan... men jag ska plugga mer sen inför so provet som vi hade idag fast eftersom att jag e sjuk så ska jag göra det när jag kommer tillbaka men jag bloggar mer senare

I can't ever be brave, cuz you make my heart race

Sitter i skolan och pluggar nu. Haha roligt va? Men jag känner för att blogga men vet inte riktigt om vad.. Okej, jag har ingen ide så hejdå! Bjuder på en egobild också.
/Vicki<3


Music

Sitter och lyssnar på musik just nu, ska börja jobba lite nu. Har massa häften.. Fml. Men det är bara att göra. Jag kommer blogga mer under dagen och massor när jag kommer hem. Jag har Ida planer för idag, tror jag. Jag kanske ska stanna kvar 1 timme i skolan men vi får se. Haha tråkigt inlägg men bättre än inget!
Puss/Vicki


här kommer pippi långstrump, tjolahejtjolahoppsansa

Haha, tänk inte på rubriken, min brorsa lyssnade nyss på den (han är 1 år så ni inte tycker det är konstingt) och jag har ingenting att skriva som rubrik höhö.
Jag sitter i min säng nu och messar med lite folk och ska kolla på lite serier och kanske nån film nu. Och jag vet "intresseklubben antecknar" men jag vill uppdatera lite.
Imorgon har vi prov i SO också,men det är bara 1X2 frågor så det går nog bra! Jag har pluggat ganska mycket nu på eftermiddagen så jag känner mig duktigt haha.
Jag kommer inte orka uppdatera mer ikväll men vi hörs imorgon!
Puss/Vicki
image description
Gammal bild

lalal

hej jag har inget att göra just nu heheh superkul... men jag har pluggat lite mer nu på kvällen duktig chey!. Jag vet inte riktigt om jag ska gå till skolan för jag har feber nu men vi får se hur jag mår sen...
hahah mupp bild, men jag orkar inte ladda upp nån nu så vi kan säga... Karro bjuder!

Kony2012

TITTA PÅ VIDEON!
OCh sprid!
Men ni måste titta på videon, den är en halvtimme men det är värt att slösa en halvtimme på den. Ni kommer inte ångra er! Det är så jävla hemskt. Men ni måste kolla.
Dem har en hesida också den hittar ni HÄR och där hjälper du till genom att beställa saker osv.
/Vicki

tv

hej jag är ju somsagt sjuk så jag är inte i skolan... men just nu sitter jag och kollar på tv, jag har pluggat fast sen fick jag ont i huvet så nu vilar min hjärna men jag ska plugga mer sen för vi har imorgon fast jag vet inte riktigt om jag ska gå till skolan får se hur jag mår på kvällen.

Me, myself and I

Kamerahus: Nikon D7000 Objektiv:18-105mm
Egoooo, jag vet.
/Vicki<3

sjuk

åhh fuck my life jag har blivit sjuk :( åhhhhhh hatar att vara sjuk... jag kommer inte gå till skolan imorgon för dom som antäcknar.... men jag kommer behöva plugga mycket hemma. Men jag hoppas att jag blir frisk så jag kan gå på torsdag!

Desperate housewifes

Äntligen! Har längtat å jävla mycket efter att desperate ska börja, och nu börjar det om 1 minut :D Woop woop! Det är sista säsongen tyvärr..
Aja, har ganska mycket att göra i puserna så jag kommer inte hinna blogga.
Puss/Vicki
Bild från i sommras

Gallerian

Hade ph i skolan i 1 timme först, sen drog jag och Karro till stan. Vi var bara i Gallerian och på NK. Jag köpte lite bodysplash och bodylotion på hollister, karro köpte exakt samma, haha, så jag hoppas hon pallar visa bild. Vi käkade lunch på nått ställe också, asgott var det, sen käkade vi glass nånstans också, jag tycker min var asäcklig medan karro tyckte sin var god haha. Sen drog vi hem.
Inne på NK märkte vi att vi verkligen inte passade in bland Gucci, Burberry,  Dior, Prada osv. Haha vi gick runt och skrattade det mesta,och vi hittade inget som var i våra storlekar typ.. Haha så vi gick därifrån.
Nu ska jag ladda upp bilder till datan, blogga, plugga till provet och massa annat så jag ska sluta skriva nu.
/Vicki
gammal

det jag köpte...

hehe sa ju att vi inte köpte så mycket... men iallafall nu sitter jag hemma med världens huvudverk... mitt huvud kommer typ sprängas!!

Glass

Hej vi var nyss inne på hollister fast vi köpte inte så mycket... Fast vi kanske lägger upp bild när vi kommer hem. Men nu sitter vi och mumsar i oss vara glassar jiha!!


Lunch

Tjena jag och Vicki sitter och käkar lunch i gallerian just nu. Vi ska käka lasange och sen ska vi till hollister.
Puss/Vicki


Bild

Har bild nu. Haha. Men gick därifrån en liten stund för att "gå på toa" haha kollar facebook och bloggar istället. Men nu ska jag gå tillbaka. Tralalalalala gör bara dethär inlägget för Love ville det..
/Vicki


Jofama by Kenza

Älskar hennes grejer! Så jävla snygga kläder! Ska försöka inhandla en skinnjacka i svart av henne, blev ganska kär i den rosa jackan också.
/Vicki


My life would suck without you

Sitter i skolan nu, på samlingen. Det är 5 minuter kvar och jag har läst klart allt så jag bloggar. Okej nu Slutsr samlingen så jag måste gå men jag bloggar mer sen!
Puss/Vicki<3


hata skolan

Jag lyckades inte plugga så mycket, haha. Jag läste nästan hela häftet men jag hann inte svara på några frågor, men det är lugnt, det är bara måndag. Jag ska käka maaaat! KÄÄÄRLEK! jag har lixom börjat äska mat på sistonde, hahaha. Sen ska jag duscha, blogga, titta på nån film helt forever alone och sen ska jag sova. Haha min andra drog. Nu är det klart, måste gå! och jag vet, inlägget blev helt cp men jag bryr mig inte.
/Vicki
image description
Bild från igår

plugg plugg

hej jag har pluggat i ungefär en och en halv timme nu och jag börjar bli uttråkad plugg=tråk (hatar att plugga) men efter att jag har skrivit klart sista frågan så ska jag läsa min bok en liten stund och sen ska jag träna och efter det blir det att duscha och sen bara slappa och kolla på tv :)
den här boken är jätte bra!! eller okej jag har bara läst typ fem sidor men jag vet att den är bra! den handlar om Justins liv och han beskriver lite olika saker (det är hanns nya bok)

Stand a little taller

Hej folks!
Sitter i min säng just nu och ska plugga, vi har prov på torsdg tror jag? Aja jag vet iaf vad jag behöver plugga på så jag ska sätta mig och råplugga nu. Sen ska jag äta middag, duscha och jag ska lägga mig tidit idag. Är så otroligt trött att jag typ kommer svimma.
Imorgon är det skolan, as usuall. Vi har bild halva dan så det är nice. Efter det ska jag till stan med Karro, eller jag tror det, jag skulle träffa Louise men hon är sjuk så jag tror inte hon kommer kunna träffas. Iaf! Jag ska till Hollister och köpa lite grejer, sen ska jag till gina och byta en tröja. Och sen ska jag till NK med karro, hahaha hon vill börja köpa märkeskläder, men vet inte vart hon ska köpa det typ, eller vad det var hahaha, så vi ska dit och kolla lite. Jag ska kolla på nya glajor också.
Nu blev det såhär långt igen men äsch!
Puss/Vicki
gammal bild.

Rast

Hej jag och Alice sitter uppe i ett litet rum och chillar :) vi har lunchrast... Men vi ska snart plugga för vi har ju som sagt prov på torsdag juste idag fick vi reda på vad vi fick på förra so provet och jag blev inte glad....


Cafeterian

Sitter i cafeterian med becka nu. Dricker Oboy haha. Vi ska snart gå upp och plugga, tralalalalala. Haha, roligt inlägg va? Aa jag känner att jag måste fota lite kanske.. Ni får bilder senare idag, för en gångs skull ska jag lägga upp bilder..haha :P
/Vicki


Julia <3

Fick äntligen träffa Julia idag! Det var typ en månad sen sist vi sågs så det var roligt :) vi sågs bara i typ 2 timmar och pratade, garvade osv osv. Men det var kul ändå! Haha, bjuder på en blid <3
Puss/Vicki


Dancing in the moonlight

Sitter och chillar hos min mormor nu, fast jag är jättestressad för jag måste hem och göra en svenskagrej till imorgon. Döda mig..
Men iaf! Nu ska jag snart äta..igen haha. Men innan det ska jag kolla på RESOR TILL LONDON! Ni som läst bloggen ett tag har nog fattat att jag vill till London väldigt gärna, och nu kanske vi äntligen ska dit. Jag ska åka men min mormor då (kanske inte lika roligt som en kompis men jag ska bara shoppa och fota typ). Jag vet inte om Louise ska med också, det skulle bli mycket roligare men jag vet inte. Nu blir det såhär långt igen.. Så hejdå! (bilden är från tidigare idag)
/Vicki


städa rummet -.-

hej jag känner att mitt rum är ganska stökit nu så jag passar på att städa det nu när jag ändå inte har något att göra... men jag ska plugga lite för vi har prov på so på torsdag och den här terminen måste jag få bättre betyg annars kommer inte jag få åka till USA på sommaren och det vill jag!! så jag kommer behöva plugga mycket nu men jaja jag ska inte tråka ut er nu men jag bloggar mer senare /karro
det blev en arkivbild nu för det går typ inte att ladda upp...

Jag vill..

  • Bli läkare - jag vet inte varför jag vill bli läkare helt plötsligt, förut var jag jätteäcklad av sånt men nu vill jag vill läkarer.
  • Resa - Jag vill bort från Sverige NU. Åre var väl något men jag vill bort från sverige helt och hållet. Vi åka bort tills det bli varmt i sverige, så kan jg komma tillbaka.
  • Ta lån på 1 mille - bara för att spenadera allt, men det skulle nog inte sluta så bra.
  • Äga en LV väska - haha, jag vill har den i Big size. En äkta då.
  • Bo i USA - Jag vill så jävligt gärna flytta till USA, inte permanent men kanske 1 år? Det verkar som en rolig upplevelse och det finns så otrolig mycket jag vill se där.
  • Vara i New York på nyår - fatta vad underbart!
  • Har råd med vad jag vill - kunna gå in i en butik och köpa vad jag vill utan att titta på prislappen. Då menar jag in HM eller Gina utan typ NK och Victoria's secret
  • Ha ett jobb - Vill otroligt gärna börja jobba, för pengarna. NUUU vill jag ha pengar, haha vill kunna spendera dem.
/Vicki

Victoria's secret

Älska<3 /Vicki


Godmorgon

Hej på er sötisar!
Det här är sisa dan på lovet och jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska till min mormor och hämta vår katt och sen ska vi till Julia och hämta hunden, och jag ska kanske umgås lite längre med Julia, men vi får se! Resten av dagen ska jag plugga och packa upp, haha nolifer, nejdå men jag ligger sjukt mycket efter så jag måste plugga.
Nu ska jag ner och käka frukost!
Puss/Vicki
haha en bild på beckas telefon..

godnatt

var inte oroliga jag ska inte sova nu... men jag kommer inte blogga mer idag så det är därför jag skriver godnatt. Imorgon är det sista den på lovet och jag vet inte riktigt vad jag ska göra...Lovet har väl varit helt okej... det skulle ju såklart vara bättre om jag hade åkt utomlands eller nått men så blev det inte.

Hemma

Äntligen hemma, haha har längtat sjukt mycket även fast jag ville stanna i Åre. Men vi drar dit igen på påsklovet, då ska nån av kusinerna följa med också så det blir kul! Haha, just nu känner jag ett starkt behov av min dator som är i bilen, men jag ska klara mig utan den. Och jag känner att jag vill shoppa, efter jag såg inlägget Karro gjorde så blev jag ännu mer sugen! Haha nu blir det såhär långt inlägg igen..
XOXO/Vicki


inköp

jeans från G-star 1.199 :-
T-shirt G-star 299:-
Plånbok Mango 199:-
Bikini Newyorker 228:-
Shower gel The body shop 80:-
hårinpackning Åhlens 85:-
nån hair repair från Åhlens 90:-
foot scrub Åhlens x2 40:-
och nån fotcreme 50:-

Nacka forum

Hej just nu sitter jag och käkar lite här och sen ska vi fortsätta kolla runt i lite olika affärer jag har inte köpt så mycket än ( jag har köpt en tröja och jeans från G-star och en bikini) men jag lägger upp bilder på det när jag kommer hem! /Karro


Snart hem

Ska snart åka hem. Vi måste bara packa inte väskorna i bilen och sen drar vi :) bloggar mer senare idag!
PUSS/Vicki<3


Tips på lite appar till iphone

Känner att jag har absolut ingenting att blogga om och vi har ingen variation i bloggen så jag ger lite tips på appar till iPhone.
Jag tog bara lite nu, orkade inte lägga ner så mycket tid till att tänka på det.
Iaf! Dem flesta ser man vilken det är. Dem andra är jetpack- ett ganska rolig spel, bra tidsfördriv. Draw something-ett till spel, svårt att förklara men roligt. Kik-man kan chatta med varann gratis. Och sen går det vidare men ni kan kolla dem själva om ni vill!
Haha, känner att inlägget blev ganska tråkigt (?) men jag publicerar det ändå! Haha, somsagt, har inget att blogga om..
/Vicki


befor i die- justin<3

asså jag vet att det inte kommer hända men man kan ju alltid hoppas<3

Chill

Ligger i soffan nu och halvtittar på programmet, haha så jävla sweet life! Men på måndag är det tillbaka till skolan igen, kill me. Men det ska bli kul att träffa alla kompisar!
Uppdaterade nyss blogg.se-appen. Nu känns den äntligen bra! Man kan se statistiken och byta kategori, nu är den klar tycker jag. Haha
Ska hämta iPaden nu och spela lite
Puss/Vicki


Summer

asså jag längtar sjukt mycket till sommaren!! då slippar men ha på sig då mycket kläder och så kan man bara varje dag typ... åhh varför kan det inte bara bli sommar nu?

hemma

hej jag kom precis hem! Först var jag i farsta och fixade id och sen så åkte jag och pappa till haninge och typ länna och vi kollade på lite olika saker själv så köpte jag inget för att det är omöjligt att handla med pappa så jag och mamma ska åka till nacka forum imorgon och handla...
en gammal bild på mig men jag orkar inte ta en ny...

nu drar jag!

nu ska jag och mina föräldrar åka och typ ta bilder till mitt id.... och sen så kanske jag köper något vi får se...
jag bloggar mer när jag kommer hem!

På bussen

Sitter på skidbussen med mamma nu. Vi var nyss i Duved, vi åkte i nästan en timme och när vi kommer dit märker vi att vi hade liftkort till igår och inte idag. Pappa hade bokat fel.. Så nu sitter vi på bussen tillbaka hem och jag ska försöka plugga lite idag :P måste packa och fota massor också. Vi åker hem imorgon :(
Puss/Vicki


tråk

hej jag vaknade för en stund sen och jag har precis käkat frukost. Idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra kanske följa med pappa nån stans eller nått men jag bloggar mer senare

Tårta

haha jag och filippa bakade nyss en tårta till Justin bieber... eller den var ju till oss för han kan ju inte komma och äta den men men ....
god var den iallafall! /karro

Lunch

Sitter och äter lunch just nu. Intresseklubben antecknar, I know. Men jag har tråkigt, tralalalalala. Vi åker hem på lördag, så det är näst sista skidan här :( buhuu, men det ska bli kul att träffa kompisarna igen, har jättemycket att göra, i skolan och annat.
Jag fick nyas reda på att Alice O var i Åre igår, men vi såg inte varann :( too bad..
Måste gååååå nu!
/Vicki


Elin här

För er som vill anteckna så är detdär jag med luvan sådäraaa ↑
Jag och Karro ska snart åka in till stan och äta där, adios amigoooos, vi laddar upp bilder innan vi åker

Grattis Justin

Grattis Justin på 18 års dagen!!! okej jag vet att du inte läser det här men iallafall
/
/karro!

1:a mars

Tredje månaden på året, shit vad det har gått snabbt. Men det betyder bara att det är närmare sommaren :D haha, längtar så jävla mycket, så skönt med sommar!
Idag ska jag åka skidor heeela dan, är sjukt taggad! Väntar bara på att pappa ska komma hem. Ska åka och hämta ut ett pris i backen idag också, haha jag är så pro att jag vann. Skoja bara, det var bara 3 frågor och dendär kille sa 2 svar, hahaha.
Just nu sitter jag i soffan och tittar på bananer i pyjamas med Adam -.-' fyfan vad det är dåligt.
Bjuder på en bild jag nyss tog.
Puss/Vicki


RSS 2.0