Varför går allt fel?

Jag vet inte om jag gör bloggen nere pågrund av dem här inläggen men bryr ni er inte, läs det inte.
Det har hänt massa dåliga grejer på senaste tiden och det fortsätter, det tar lixom aldrig slut. Och när jag skrev om det i bloggen så visste jag inte om det skulle vara en bra eller dålig sak att göra. Det var både bra och dåligt, det bevisade mycket, väldigt mycket om mina vänner.. Tyvärr. Men saker är som dem är och jag går vidare i livet. Även fast det inte är särskilt roligt just nu, så vet jag att det kommer bli bra nån dag, vet inte när men det kommer bli riktigt bra. Så jag gör det jag mår bra av och umgås med dem jag mår bra av.
Jag antar inte att ni ska bry er om ni inte vill det, jag mår bara mycket bättre när jag skriver det på bloggen.
Det kanske blev lite dystert inlägg men jag sa det i början.
Tack och hejdå.
/Vicki


Vi 2 för alltid

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig becka. Jag älskar dig och du finns alltid där för mig och jag finns alltid här för dig.
Vi 2 för alltid gmn! <3
/Vicki

Hyddan

Sitter i hyddan med mamma just nu. Vi har bara åkt 2 åk, haha. Men jag ska hem nu och ta hand om Adam så pappa kan åka, jag kan inte åka nå mer, mår ganska dåligt fortfarande :( ikväll kanske vi ska ut och äta, haha nu blev jag gladare.
Puss/Vicki


tjenare

hej just nu sitter jag och kollar på tv och väntar på att min mamma och pappa ka packa upp resväskan för att dom har köpt något till mig eller det tror jag iallafall och sen så ska jag gå på bio.... och efter bion så vet jag inte vad jag ska göra...

godnatt

hej förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag men jag har inte orkat... Idag så var jag med filippa och vi åkte till farsta en snabbis och sen så var vi bra hemma och just nu så har jag ganska tråkigt men mina föräldrar kommer hem idag... dom har varit borta i en vecka nu fast jag önskar faktiskt att dom skulle komma hem om typ några dagar aja men det har är det sista inlägget för idag så godnatt!

......

hej jag är med filippa nu och just nu så gör vi inget men vi får väl se vad vi hittar på sen... vi kanske åker nån stans eller nått...

I already

/Vicki

bilder från igår


Fuck my life

Hatar mitt liv just nu. Jag har sovit 2 timmar på hela natten, jag spydde upp allting jag åt igår, jag har så ont i halsen att jag knappt kan prata, och jag har jättehög feber.. I helvetet också. Men jag ska inte klaga, det finns folk som har det värre.
Hejdå/Vicki
Bilden är från igår


godnatt

nu ska jag och filippa snart gå och lägga oss vet att det är lite random att jag har en bild på mig och felicia men jag och filippa har inte hunnit ladda upp bilderna som vi tog idag

bilder del 2


bilder del 1

jag hann inte ladda upp så mpnga bilder nu för att vi ska på bio och vi ska se en gång i phuket men jag lägger upp fler bilder när jag kommer hem puus/karro

Sjuk

Har ont i halsen idag så jag åkte bara några åk i förmiddags, åt lunch och sen gick jag hem. Nu sitter jag och ska kolla på film med lite mys. Mamma är på ICA, Adam sover och pappa och Robert åker skidor.
Puss/Vicki<3


woop woop

Nu ska jag och Felicia snart gå och lägga oss så vi säger godnatt! men jag bloggar imorgon och lägger upp några bilder som vi tog nyss
hahah vilken ful bild men jaja orkar inte ladda upp en ny :/ puss/karro

felicia

hej felicia ska sova hos mig igen och just nu så snackar vi på telefon och innan så kollade vi på melodifestivalen och käka godis och glass<3 men imorgon så ska vi kanske gå på bio eller hitta på nått annat vi får se men jagbloggar imorgon påss/karro

Bästa vännen!


People change, and things go wrong. But always remember, life goes on.

Jag vet att jag sa att jag inte skulle blogga nå mer men jag måste skriva av mig lite.
Dem senaste månaderna i mitt liv har varit jävligt dramatiska, folks kanske tror dem vet vad det beror på men dem har ingen aning. Jag har bara berättat för väldigt få personer om vad som har hänt. Det känns bättre efter jag har pratat om det med någon mer det så inte så lätt att prata om det. Jag har svårt att lita på folk efter mycket av det som hänt..
Och citaten jag brukar skriva på t.ex. bloggen har oftast en betydelse. Inte alla men nästan alla. Jag antar inte att ni ska bry er men det känns alltid bättre efter att jag skriver av mig. Det är några personer som har brytt sig efter inlägget jag skrev förut, och det säger ganska mycket om mina såkallade "vänner"... Jag ångrar så himla mycket men samtidigt är jag så himla glad att mycket av det hände.
Bry er om ni vill.
/Vicki


mini shopping

det blev inte så mycket men men ... /karro

hejhej

hejhej gick hrem för ett tag sen och nu ska jag åka till stan ovh handla lite

Shit I love

/Vicki

dagen

hej först så var jag i skolan och sen så åkte jag Elin, Alice och Klara till stan och käkade på donken och sen kollade vi på shoo bre den var jätte bra!

Sista inlägget

Det här blir det sista inlägget fram till söndag nästa vecka. Eller jag tror det. Kanske inte. Men om jag inte bloggar så får ni nöja er med de få inlägg jag gjorde igår. Och jag hoppas Karro bloggar lite också.
Puss/Vicki<3


Tralalalalalalalala

Jag har så jävla tråkigt.. Och vi har bara åkt i 1 och en halv timme, bara 7 och en halv kvar då.. -.-'
Och jag har fortfarande 3G, haha det kommer inte finnas nån signal när vi kommer ut på landet..
Alla social messar osv osv.
Puss/Vicki<3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_190922632.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_190922632.jpg" class="image">


Call me maybe?


Bort från allt

Imorgon ska jag äntligen bort från allt och alla. Är så jävla trött på människorna omkring mig, inte alla men nästan alla. Jag ska skita i allt det.
Åh vad det ska bli skönt, åka skidor/bräda hela dan, och sen bara chillar resten av eftermiddagen.
Puss/Vicki<3

inte helt ok

Till er som vill veta, jag mår dåligt, riktigt dåligt. Jag är inte sjuk. Jag vill inte att ni ska fråga vad det är. Nu fick ni veta.
/Vicki

gamla bilder

sitter och kollar igenom gamla bilder på min mammas data hahah så fina!



Jag trodde jag skulle klara det, men det är fan svårt utan dig vid min sida.

Nu behöver jag dig som mest, och det är då du ska svika mig?
/Vicki

bio imorgon :)

imorgon så ska jag gå på bio med mina underbara guzzar <3 och vi ska se filmen "sho bre" hoppas att den är br jag har inte läst boken så jag vet inte vad den handlar om men tror att den är bra

Stresss

Ahh vad jag är stressad just nu. Så jag kommer troligvis inte blogga så bra idag.
FUUUUUUUCK! Jag hade skrivit värsta inlägget och nu togs allt bort förutom mening över, så jag skriver det snabbt igen. Jag ska gå på XLgalan ikväll, måste gå för jag betalade över 400 spänn för biljetterna och nu får man reda på att ella har gratisbiljetter, jättesuperkul -.-
Och nu är jag jättestraressade så hejdå! och puuss på er! <3
>/VIcki
Ena av dem senaste bildernjn

Le mot de så försöker krossa dig, för det krossar dem att se dig le

/Vicki

.

Smile and act like nothing's wrong, it's called putting shit aside and being strong.
/Vicki

plugg :(

hej just nu ligger jag i min säng och försöker plugga heheh, förlåt för att jag inte har bloggat så mycket... men imorgon så har vi prov på univerum och sånt -.- hatar prov vi har typ det hela tiden men nu ska jag läsa klart det sista och sen ska jag sova puss/karro
det här är inte en bild på det jag pluggar med nu men orkar inte ta en bild just nu...

Godnatt!

Puss/Vicki<3

/Vicki

Ego boost

(ja, dem blev i olika storlekar)
Jag klara mig bättre utan dig, utan all din jävla drama.
/Vicki

Don't fucking tell me what to do

Har fortfarande inte fattat varför mina bilder inte går att ladda upp.. så ni får gamla bilder.
Idag var det skola, jag gick hem efter lunch, mådde dåligt. Jag sov ett tag sen pluggade jag -.-
Och nu ska jag plugga ännu mer, haha, fyfan vad tråkigt liv jag har.
Och därför har jag inget roligt att blogga om.. blablablabla, hejdå!
/Vicki

bilderfrån igår :)

/karro<3

Tuben

Sitter på tuben med Ella nu. Vi var nyss på subway och käkade lunch. Och nu ska vi tillbaka till skolan. Tråkigt inlägg, I know.
Puss/Vicki


Snälla bli min igen

Idag är det skola som vanligt, jag vet inte om jagkommer palla hela dan, jag mår ganska dåligt, men jag ska försöka gå iaf.
resten av dagen ska jag plugga och packa inför Åre. Rolig dag..
Men men, det ska bli kul att åka till Åre! jag kommer självklart ta med kameran så ni får massa fina bilder när jag kommer hem, kommer inte ha ått WiFi där så jag hoppas att jag iaf kan mobilblogga? Vi får se!
Puss på er/Vicki
image description
Arkivet

Tråkigt liv

Fan vad tråkigt liv jag har.. FUUUUUUUUCK
Jag har pluggat sen jag kom hem från Becka, hatar det men jag ska plugga så mycket jag kan innan åre så jag kan slappna av åtminstånde nästan hela resan!
Iaf, jag ska försöka fixa nått kul att blogga om, några ideer?
Nu ska jag plugga igen -.-' Puss på er!
Helt och hållet normal../Vicki

Got a problem? Well, I don't give a fuck

Pappa kommer snart och hämtar mig, så jag bloggar mer när jag kommer hem!
Puss o kram/Vicki<3


Hos becka

Sitter i en sackosäck hos becka just nu, hon fotar lite men jag ska föröka få igång guitar hero, haha jag kommer inte lyckas.. Men jag orkar inte skriva vad jag har gjort hittills idag så ni får mer inlägg när jag kommer hem :)
Puss/Vicki


bra humör :)

hahaha jag vet att det här kommer riktigt random men jag är på fett bra humör idag :) hoppas att ni också har det bra!

sovmorgon

aaah fett skönt med sovmorgon idag, idag så har vi typ såhär skriskor dag eller man kunde välja olika saker men vi börjar iaf 10 och slutar 12 najs eller vad? jaja men nu ska jag gå upp och typ fixa mig och packa men jag bloggar sen när jag kommer hem
det här är en gammal bild på mig men puss/karro

Rackethallen

Jag har ganska mycket tid över nu så jag kan blogga lite, jag tänkte berätta vad jag ska göra idag, lite mer exakt för jag kommer inte på nått annat att blogga om.
Vi ska vara i rackethallen från 9 till 11, jag och ella ska spela badminton, sen vet jag inte vad alice,alice och becka ska göra. Efter rackethallen ska jag och becka troligtvis till bea, köpa lite smått och gott, sen gå till pizzerian och köpa pizza! Weeho! Och sen ska vi hem till henne och titta på film och bara slappa typ, och plugga lite. (Om du läser dethär becka så måste jag få låna ditt NO häftesgrej!)
Och det var det för dethär inlägget, haha, blev lite mycket.
Totally normal..
/Vicki

Klickat hem

Har klickat hem 2 Victoria's secret produkter.
En parfym och en body butter. Dem finns på parelle i Farsta centrum men parfymen fanns inte där så jag beställde från deras hemsida, men jag ska hämta produkterna i butiken.
Det hamnade på 210 spän ungefär +20 spänn för fakturan, inte så värst dyrt!
Älskar att beställa saker på nätet, då blir man ännu gladare när dem kommer lixom :)
Puss!/Vicki

Plugg osv

Var på subway till klocka 6 typ, gjorde lite annat under tiden jag var där också, åkte jag och handlade med pappa och robert och nu har jag nyss ätit middag. Och nu ska jag plugga -.-' HATA men jag har lite skön musik till det men jag ska inte vara inne på facebook eller bloggen, eller nått såntdär, nu måste jag fan ta plugget seriöst, jag hamnar mer och mer efter med tiden.. fml men men life's a bitch.
Bloggar kanske mer sen/Vicki
old pic

bakat

hej förlåt för att jag inte har bloggat idag men det har bara varit en helt vanlig dag först var jag i skolan och sen pliggade jag lite hemma och nu så har jag precis bakat chokladbollar :) och jag ska mumsa i mig dom lite senare
/karro

Veckan

Såhär ser min vecka ut i princip.
Jag ska snart till haninge där Louise jobbar på subway, nicenice!
Imorgon ska jag, becka, ella, alice o och alice s till rackethallen. Ska spela badminton med ella ;) vi slutar 11, nicenice! Då ska jag vara med becka hela dan typ, vi hinner inte träffas nån annan dag typ så det blir kul!
Sen ska jag på XLgalan i globen (fridrott) med min mormor, jag köpte det till henne i julklapp så jag följer med dit, lite kul borde det väl bli? Eller?
Och sen är det ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRE!!! Woop woop!
LML<3
Haha puss/Vicki<3

4 dagar


Skola

Sitter in skolan med Becka, Alice och Alice nu, och jag kanske borde börja plugga haha. Jag ska iväg efter skolan men jag ska försöka uppdatera ganska mycket med mobilen :)
Puss/Vicki


...

I helvetet också!
Det går inte att ladda upp mina bilder.. Det går lixom inte, den laddar i typ flera timmar men et kommer aldrig upp..!
JAg får daaaaaaamp! Jag som alltid tar bilder till bloggen och idag skulle jag ladda upp dem direkt men det går inte nu......... AAHHHHHHH!!!
Fuck blogg.se
/Vicki

inbakad

fint eller inte?

En vacker dag..

JAG DÖR
Nu är detta bara Jimmy choo och YSL och varje par skor kostar runt 10 000, men jag ska fan har råd att köpa hur många par som helst. Nån vacker dag så.
Jag dog bara av att kolla på dem.
/Vicki

plugg

hej bloggen jag sitter hemma och försöker plugga lite för jag ska redovisa engelska imorgon tror jag ( Alice om du läser det här glöm inte att plugga engelska glosor osv..) men jag och pappa var i nacka forum och vi typ kollade på resväskor för min mamma och pappa ska till Dubai på tisdag och sen så käkade vi på donken.... nu sitter jag hemma och pluggar engelska och sen så ska vi åk till farmr och farfar och lämna några saker...
jag bloggar mer när jag kommer hem puss på er / karro

godmorgon

godmorgon på er alla, idag så vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på men nått kul hoppas jag för jag orkar inte vara hemma forever alone idag... men nu ska jag snart gå upp och äta frukost och sen får vi se vad jag hittar på eller om jag gör det... men jag bloggar men senare

Tralalalalalalalala

haha, jag ska inte lägga mig än men jag har inget att göra.
Eller det har jag men jag bloggar istället :)
Det blir ett kort inlägg!
Puss/Vicki

HOPE&FAITH&LOVE&BELIVE


melodifestivalen

hej idag så har jag haft en chill dag typ men först så åkte jag och pappa till arlanda och hämntade min farfar och sen åkte vi hem till som en snabbis och typ fika, sen åke vi förbi farsta för pappa skulle köpa något och sen har jag bara varit hemma och chillat hela dagen. Men nu blir det melodifestivalen jiha jag har inte sett dom två första avsnitten eller vad man nu ska kalla det så det blir första gången...
hoppas ni har en trevlig kväll / karro <3

Chill

Idag började dagen med att jag provspelade på badmintonen, och jag ska börja. Haha nu tänker alla i min familj ääääääntligen :P men det var ganska kul där, eller jag ska gå i en Ann grupp där det fanns mer än 2 tjejer. Sen hämtade mamma mig och vi åkte till mormor, och Louise kom hit. Och nu har vi tagit det lugnt hela dan, så sköt att ha en slappdag! Men imorgon ska jag plugga lite, behövs verkligen! Men nu måste jag ta tag i skolan. Jag ska fanimej få några A:n den här terminen! Haha, nu blev det ganska långt, eller det ser ut som det i mobilen.
Puss o kram/Vicki


vill ha...

här är några saker som jag vill ha från hollister /karro

ice


Untz untz!

Jag kom på att det bara är 6 dagar kvar tills vi åker till Åre!! Woop woop :) ska bli jättekul, ska bli ännu bättre på att åka bräda och det ska bli ganska kul att se vår lägenhet :D Det blev jag glad av. Ni får en bild från Åre år 2010.
Puss/Vicki<3


chokladmosse

Hej jag och filippa har precis bakat chokladmosse och nu ska den stå i kylen i 20 min och sen så ska filippa hem typ klockan 6 och då blir jag forever alone :(

Förlåt

Jag vet att jag och Karro suger på att blogga nu men ni får tyvärr stå ut. Jag ska snart åka till skolan, jag ska bara äta nått först och sen ska jag spela badminton med pappa och efter det ska jag och han gå på restaurang Woop Woop! Haha, det var aslängesen jag åt ute så det ska bli kul :) vad ska ni höra idag sötnosar?
Puss/Vicki<3


Snabbt inlägg

Det här blir ett snabbt inlägg, men jag har inte så mycket tid.
Jag måste ner och hjälpa till med lite grejer nu, sen måste jag städa mitt rum -.-'
Aja, what too dooo? HAha skoja bara. Men jag ska iallafall ta lite bilder senare, på vad vet jag inte.
Det kommer nog inte komma så mycket inlägg i kväll, men vi gör tidsinställda till imorgon!
Puss/Vicki
gammal bild, men coooool effekt :P

tjenare

hejhej idag så har jag inte hunnit blogga så mycket heheh men jag ska blogga nu... okej idag så var det väl en heelt vanlig dag... och med den så menas att den var helt vanlig men vem sa att mina dagar brukar vara normala? hehe men idag så hade vi kusdag i skolan det är typ No/So det var inte så kul och efter skolan så gick vicki hem till mig och vi käka mellis och sen så kollade vi på NEVER SAY NEVER! det är justin biebers film för er som inte visste, den är jätte bra har redan sett den 4 gånger på typ en vecka och det är såklart min favoritfilm :) men nu så ska jag bara kolla på tv och sen så ska jag ducsha ojoj nu blev det ett ganska långt inlägg men puss på er /karro

Skolan

Tjenis Alice här ;) nu sitter vicki och äter fläskkött


Forgive but never forget

Har fortfarande tråkigt, men nu ska jag lägga mig snart. ska väl kolla på nån film och försöka somna tidigt. funkar aldrig, men men.
Imorgon är det skolan, som vanligt. Jag missade förr kursdagen, då kursen började, och becka skulle ta papprena till mig men det har hon inte gjort. Aja jag kommer väl ikapp :P Ska sluta babbla om skolan nu!
Jag ska iaf försöka slänga in ett inlägg innan jag går till skolan imorgon, jag har inte gjort några tidsinställda så ni får nöja er med mobilbloggning! :)
Puss/Vicki
Nej, det är inte en vind som kommer rakt på mig. Tycker bilden blev ganska cool faktiskt.

Precis när du tycker att allt går bra så händer nått dåligt

Jag vet inte vad jag ska skriva om. Tralalalalalalalalala.
Haha, världens onödigaste inlägg, EVER!
Och nu måste jag gå, jag måste äta, men jag bloggar mer senare, ska fixa lite tidsinställda till imorgon också.
Puss/Vicki<3
ahh, vad jag ser blek ut!

Frisören

Hej just nu sitter jag och väntar på att jag ska klippa mig, jag kom 20 min tidigt så jag passar på att mobilblogga bloggar mer när jag kommer hem


Vissa dagar är bättre än andra..

Dålig start på dagen.. jag somnade vid 2 inatt och sen väcker mamma mig klockan 8.. Fuck. Och jag kan inte somna om. Fuck igen. Men nu är jag vaken. Det är inte kul.
Sen ska jag träffa Ella och Becka, tror jag?
Jag måste plugga lite idag också, har missat ganska mycket nu..
Aja, jag bloggar mer sen!
Puss/Vicki<3
arkivet

Tråk tråk

hej justa nu har jag fett tråk pappa tvingade mig att vara hemma idag...:( åhhhh jag har inget att göra men imorgon ska jag klippa topparna hehe jag har inget att skriva om... puss puss /karro

Godmorgon

Hej sötnosar!
Jag somnade ganska tidigt igår (med tanke på att det var helg) men det var skönt. Det hände lite grejer igår men det ska jag inte ta upp. Jag går vidare istället!
Idag ska jag spela badminton om lite mer än 1 timme, shit nu blev jag stressad, iaf jag ska antinga spela på lördagar eller på tisdagar och torsdagar i fortsättningen beroende på hur bra läraren tycker jag är. Haha.. Sen kommer mamma och hämtar mig, vi ska åka och hämta mina älskade lovika-vantar, haha så dum som jag är så glömde jag dem på idrotten.. :P och sen ska vi till min mormor, käka lunch och jag ska fråga Julia om hon vill träffas lite. Min dag i stort sett, jag uppdaterar under dagen med mobilen, om appen vill funka..
Vad ska ni göra idag?
hinner inte nått annat än arkivet, sorry..
Puss/Vicki<3

Fräscht

Tog en bad med ansiktsmask, sen har jag smörjat in hela kroppen med body butter. Gaash vad skönt!
Men nu måste jag ta hand om Adam, det försör all lugn och ro.. fuck, men men.
Efter det ska jag måla naglarna, har inte haft nagellack på typ 1 månad? Haha :P
Jag har egentligen inte tid att skriva inlägget så jag hinner verkligen inte ta en bild med kameran och allt detdär, men jag bjuder på en cam-bild, fast jag hatar dem. Men det är troligtvis roligare än en arkivbild :P
HAHAHAHA.. jAg bjuuuder!
/Vicki

home

hej jag har precis kommit hem och nu ska jag plugga jiha det är väl sånt men vill göra varje dag...? aja men ikväll SÅ SKA JAG GÖRA NÅGOT MED FAMILJEN. 

Svenska

Sitter i soffan och pluggar svenska, haha intresseklubben anteckna? I know.
Men jag känner mig lite bättre idag, vi har studiedag imorgon men jag ska till skolan på torsdag.
Jag är lite förkyld fortfarande men jag mår mycket bättre :)
Imorgon ska jag träffa Becka och Ella, tror jag?
Och nu ska jag sätta på en film eller nått sånt.
Vi kör på en arkivbild, längtar till sommaren..
Puss/Vicki<3

Alla <3 dag

Och jag är helt Forever alone.. Äsch, jag är hemma och är sjuk fortfarande så jag känner mig inte sååå mycket 4ever alone :P eller jag har min lillebrorsa, han kom in på en ask gelehjärtan till mig <3
Vem ska ni fira alla hjärtansdag med?
Puss/Vicki


Glad alla hjärtans dag...


hej joppas att ni får en trevlig alla hjärtans dag <3 själv så har men ter valentiner haha nä men jag ska snart dra till skolan bloggar mer senare puus/karro<333333

sista inälgget

Jag säger godnatt nu för det här kommer bli sista inlägget för idag så puss på er sötisar

chill

jag kom hem från skolan för ca: en timme sen och jag har bara tittat på tv och chillat... det blir og inget plugg för mig för jag har ont i huvet och är inte på bra humör :( senare idag så ska jag kolla på teen mom 3 och familjen anorlunda, imogon så är det alla hjärtans dag jiiiha hoppas att jag får några presenter...

2a september 2010

Då föddes min sötnos Adam!
Bilden är tagen dagen efter han föddes, när vi åkte hem från sjukhuset.
Det var 1 och ett halft år sen men jag kommer ihåg det som att det var igår..
Världens sötaste lillebror! <3
/Vicki

tråk, tråk, tråk

Hatar att vara sjuk! Det finns inget att göra..
Har suttit framför datorn i typ 1 timme nu så jag ska göra nått vettigt snart.
Jag ska ner och göra en smoothie eller ta lite glass, haha och sen ska jag läsa min engelskabok. Tror jag..
Ska försöka uppdatera lite mer också!
Puss och kram! /Vicki
Arkivbilderna fortsätter

Teenagerposts

/Vicki

Sjuk

Är hemma från skolan idag, känner mig ganska dålig fortfarande. Men jag ska försöka plugga lite, typ läsa min bok eller nått sånt.
Åhhh, jag vill träffa mina kompisar.. Hatar att vara sjuk.
Det här inlägget blev ganska tråkigt så jag säger hejdå.. :P
Arkivbilder är det enda jag kan erbjuda..
Puss/Vicki

The boys who

Älskar sånt här!
/Vicki

Before I die

Gash vad jag vill få festa och flytta till New York! Fattar inte varför men jag vill verkligen göra det.
Puss/Vicki

När man var liten

Goda tider, inga bråk eller kärlek. Saknar den tiden.
Haha, kommer ihåg att jag behövde klippa mitt hår kort för jag vägrade borsta det.. höhö
Kram/Vicki

godmorgon

godmorgon sötisar! har ni haft en bra helg? Jag ska fixa mig nu och sen dra till skolan. Efter skolan så ska jag nog bara vara hemma och chilla och kanske plugga lite-.- men bloggar mer senart puss/karro
en arkivbild men det är en bild på mig och Alicie från 6:an och jag saknar henne skitmycket snälla bli frisk!!!

Godnatt!

Puss/Vicki<3

hemma

hej förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket men det är ju tur att vicki har gjort det en aplåd fär henne :) aja men jag kom nyss hem från min farmor. Jag och felicia åkte till farsta på förmiddan och sen till min farmor så jag har väl haft en trevlig söndag.
puss/karro

Fresh!

Har precis duschat, nu ska jag ta ansiktsmask och smöja in mig. Freshfreshfresh! :)
Ska ta fram kläder till imorgon (tar mig 1 timme på morgonen annars..) sen ska jag fixa lite mer tidsinställda til imorgon, titta på nån film/serie och sen ska jag lägga mig och sova i min sköna säng.
Ska kolla runt på lite resor inför sommaren också, haha vad tidigt jag är ute men jag längtar så jävla mycket!
Puss/Vicki

I couldn't stay away, I couldn't fight it

Hej på er sötnosar!
Jag ska snart äta middag, pappa hanslar kinamat nu, nice!
Senare ikväll ska jag dusch, smörja in mig med bodylotion, ta ansiktsmask osv osv. Feeeett skönt!
Det är alltid skönt att ta hand om sig själv och vara lite egoistisk.
Ska gå och lägga mig tidigt också, vill kunna gå till skolan imorgon.
Puss/Vicki<3

Mirrors

Alla tjejer har tagit spegelbilder!
Förut tycket jag att det var helt okej att göra det, ganska kul.
Men nu är det så jävla tråkigt, nu när jag kan inställningarna så kan jag ju inte använda dem om jag inte kan se vad jag fotar..?
Men sen har jag inget annat att fota heller så..
Haha, gud vad jag klagar!
Puss/Vicki

Ge mig sommar!

Fatta att kunna gå runt med ett linne, shorts och ballerina skor?!
Jag längtar till sommaren så jävla mycket!
Puss/Vicki<3

Clothes

Det första collage är från Gina tricot och det andra från Hollister.
Det här är lite sommar kläder. Jag orkade inte ta med mer så det här fick räcka.
Bikinin från Hollister måste inhandlas, fast kanske i en anna färg, vi får se!
Puss/Vicki

Blogghumör

Jusst nu är jag på blogghumör, så jag ska blogga massor.
Kommer mest göra tidsinställda till veckan men ändå!
Jag sitter här med musik just nu, har kollat på några filmer, legat i sängen hela dagen men nu har jag blivit lite piggare iallafall.
Jag ska somsagt blogga och sådär nu men jag vet inte vad jag ska göra senare, jag kan inte gå upp och göra nått för då blir jag yr.. och jag har inte något kvar att göra i princip, äsch jag hittar på nått!
kör på arkivbilder.
Puss/Vicki

Sjuk

Är jättesjuk idag så jag kommer inte kunna blogga nånting typ.
Hoppas jag mår bättre till imorgon så jag kan gå till skolan.
Kram/Vicki<3


Älskar mitt liv ibland

/Vicki


godmorgon!

godmorgon bloggen vaknade för en stund sen, och nu ska jag upp och käka frukost. Idag så blir det nog bara en slapp dag felicia kanske kommer hit juste det är alla hjärtans dag på tisdag jiiiha bra att jag har mina valentiner Elin och Klara har ni någon?

Nytt, nytt, nytt!

Det här köpte jag idag, det var på tiden att jag shoppade lite!
En av tröjorna, kjolen, shortsen och klänningen är från Hollister. Älskar allt där! Dem har fått in sina sommarkläder nu också så ni borde kika in där, fanns jättemycket fint!
Puss/Vicki<3

Colors

Lite random sådär/Vicki

mys

nu blir det lite mys!!
ha en bra kväll/karro

inköp

hej nu har jag precis kommit hem och jag fick med mig en tröja hem från gina tricot kostade 199kr
bloggar mer senare puss/karro

Farsta c

hej jag ska åka en snabbis till farsta centrum för jag har inget att göra och jag kanske köper något vi får se... Sen så kommer felicia hit igen och vi ska väl hitta på något kul, bloggar mer när jag kommer hem puss/karro

the ward!

igår så kollade jag Felicia och lovisa på en skräckfilm som heter THE WARD den var bra eller den var ju såklart läskig men jag rekomenderar den om man gilla skräckfilmer den är nog inte den läskigaste men lite läskig är den såklart

Nu kör vi!

Jag skiter i allt och gör bara det jag mår bra av!
Idag ska jag till stan och shoppa, sen ska jag tagga vidare till kista, där ska jag till min mormor och sen åker jag hem med mamma ikväll. Jag har börjat må ganska dåligt också, har ganska ont i halsen men så smart som jag är glömmer jag halstabletterna hemma.. Aja resten av helgen ska jag ta det lugnt tror jag, måste plugga massor också så det får väl bli det!
Jag bloggar mer senare!/Vicki<3


Jag trodde botten var nådd men jag hade tydligen fel. Men nu undrar jag om det är botten än, eller kommer det bli värre?

Ingen fattar, det är bara en person som står bredvid min sida känns det som.
Men ingen fattar ändå, det är så jävla kompicerat.
Nu ska jag skita i det, jag ska lämna alla känslor ute och bara leva. Eller jag ska försöka.
/vicki

ny profilbild!

karolina gaberi

holahola

hej jag sitter här hemma och väntar på att justin ska svara.... jag kommer typ behöva vänta i flera år käns det som
åhhhh!!!:(((((((
men iaf nu är jag med felicia och lovisa och vi gör inget speciellt bloggar mer senare puss/karro

Tacos

Idag är det somsagt tacos till lunch. Skolans tacos är inte lika goda som dem hemma, men det duger! Nu ska jag messa Louise om hur vi ska göra idag, sen har jag spanska och engelska. Jag har inte gjort några tidsinställda till idag, jag orkade verkligen inte igår. Men jag försöker uppdaterar med mobilen iallafall! Puss/Vicki<3


planer för helgen

hej idag ska felicia sova hos mig och vi ska bara chilla och kanske göra något kul men jag har skit onte i huvetnu så vi får se hur det blir ikväll. På onsdag så är det studiedag :) och juste på tisdag så är det ju alla hjärtans dag... aa jag är ju iaf inte forever alone jag har ju mina två vanentiner klara och elin<3 bloggar mer när jag kommer hem puss/karro

Skola nu

image description
Ska strax dra till skolan men jag slänger in ett inlägg först.
Vi har idrott idag i skolan, sen är det taco til lunch så det är sweet.
Fast jag är lite sjuk, men jag går till skolan ändå..
Sen ska jag kanske träffa Louise efter.
Men vi hörs senare!
Puss/Vicki<3

Äsch, nu skiter jag i allt jävla skit.

Jag vet inte varför, men jag har gått och mått.. dåligt? Eller nej inte dåligt men jag har varit ledsen, eller nått sånt, kan inte riktigt sätta ett ord på det.
Men nu har jag besämt mig, jag ska skita i allt och bara fokusera på skolan och mina äkta vänner.
Jag ska inte bråka med nån, jag ska inte lägga mig i ett skit osv osv.
/Vicki

post till mig :)

Idag så fick jag hem ett paket från posten :) visar vad det låg i sen...
puss/karro

hemma

hej jag har precis kommit hem och dagen idag var fett chill i skolan, vi kollade på film halva dagen och sen var det bara att plugga lite men nu är jag as trött och hungrig så jag ska käka snart och sen måste  jag plugga -.-

biber fiber


...

Jävla helvete... Är så jävla arg!!!!! FUUUUUUUUUUCK!!!!!!!! /vicki


Smile bitch, smile!


Party all night, sleep all day

Mobba inte mitt ansikte. /Vicki

Vi delade på ordet kärlek, jag tog kär och du tog lek

</3
/Vicki

Night

Kamerahus: Nikon D7000 Objektiv: 18-105 mm
/Vicki

Film nu

Ska koll på I taket lyser stjärnorna nu. Uppdaterar mer senare!
Puss/Vicki<3


Vattenfall

Det här var i Serbien, åhh så underbart!
Fast jag önskar att jag hade haft min systemkamera.
Puss/Vicki<3

nu drar jag

godmorgon på er alla! nu ska jag strax dra till skolan, bloggar mer senare
såhär ser jag ut idag puss/karro

Fisk mat

KÄRLEK<3
Fick en bättre bild med kameran men jag kunde inte lägga upp den på datorn..
Puss/Vicki<3


Never say never!


photos

hej idag så var det en helt vanlig dag i skolan och efter skolan så gick jag hem till Vicki och vi kollade på gossip girl sen var jag tvungen att gå hem för jag behövde plugga -.- och nu har jag precis käkat och fotat lite så jag lägga upp några nya bilder på mig 
puss/karro

Ny header

Idag ska vi göra en ny header. Vi ska fota lite nu också och så ska vi kolla på gossip girl sen abduction. Jiiiiiiha!
Tralalalalalalala, jag vill skriva nått mer men jag vet inte vad..? Eller jo! Vi kan berätta lite om dagen, lite boring shit men ändå!
Det var i princip en vanlig dag fast vår lärare var sjuk så vi fick gå till en annan lärare som är fett skön, nejdå men hans samlingar är slappa liksom. Sen var det pannkakor till lunch, YEEEEAH! Och sen var det att plugga,plugga,plugga.. eller inte? Haha, sen kom vi hit.
Måste avsluta inlägget nu men vi hörs sen! Puss!! <3
/KArro och Vicki

@ skolan

Sitter och äter lunch nu. Det är pannkakor :) haha lycka! Snart ska vi upp och plugga, sen har jag spanska. Jag kanske bloggar lite mer under dagen annars bloggar jag när jag kommer hem.
Puss/Vicki<3


Random

(den blev väldigt liten men men)
Det här är ett tidsinställt men jag tror väl att jag sitter och pluggar i skolan nu? Eller nått!
HAha, fan vad onödigt inlägg men hörs senare!
/Vicki

Nytt i garderoben!

Det här köpte jag idag, båda är från Gina Tricot.
Puss/Vicki<3

godnatt

sista inlägget för idag 
puss/karro

Bara 3 dagar kvar

image description
arkivet är det enda jag orkar med nu..
Det var skolan som vanligt idag, efter det tagga jag och becka till stan. Köpte ett UVfilter till kameran (kan visa lite bilder osv sen) och sen gick vi och shoppade lite.
Jag fick med mig 2 tröjor hem, första gången på länge jag har köpt tröjor..
Och det är bara 3 dagar kvar i skolan sen är det heeeelg, kommer dö imorgon men det är en annan historia!
Ska duscha nu, bloggar mer ikväll :)
/vicki<3

me


vill ha...

här är någar snygga sker som jag hittade från gina tricot puss/ karro

Nitar

Har börjat älska nitar, så jag tog fram en outfit med lite rockigt(?) tema.
Tröjan - Gina tricot
shorts - Gina tricot
Skor, Jeffery Cambell, Lite spike - Henry Kole
Glasögon - RayBan
Väska - Chicy.se
Armband & ring - H&M
Det är från lite blandade butiker, men allt finns i Sverige iaf.
Shortsen måste inhandlas och jag ska eventuellt köpa ett par RayBan, pilotglajorna i helsvart.

godnatt

godnatt alla ska sova nu för det är ju skola imorgon. Och yesssss! vi slipper jobba kurs ( NO/SO) jiha

snygga outfits

här är två snygga vår/ sommar outfits

Fota fota fota

Idag gick jag hem från skolan, var ganska yr, hade ont i huvudet och lite mer.
Men jag tog tablett förut och det känns lite bättre nu :)
Jag tittar på en film just nu men jag funderar på om jag kanske orkar fota lite..?
Nu när jag har lärt mig att fota så tycker jag att det är mycket roligar att stå bakom kameran, men jag har ingen att fota..
Puss/Vicki<3
arkivet

sjukling :(

hej idag så gick jag hem från skolan för att jag fick skit ont i magen. men jag hoppas att det blir bättre snart för jag vill verkligen gå till skolan imorgon orkar inte vara sjuk puss/ karro

Älskar er! <3


true friends


Brandövning

Vi hade nyss brandövning och nu sitter jag i cafeterian med Becka, Elin och Karro. Jag bjuder på lite bilder :P puss/Vicki<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_188050805.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_188050805.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_188050908.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_188050908.jpg" class="image">


Oh shit

FUCK !
/Vicki

dagen

hej igår sov felicia hos mig som sagt och sen lite senare runt ett kom Elin hit och vi gick ner till hemköp och handlade godis och sen var vi hemma hos mig

gå ner i vikt...?

haha jag vet att jag har sagt att jag ska träna och så för att komma i form till sommaren men man måste ju få äta lite godis på helgen....

Rensar garderoben

arkivbild
För nån timme sen var Klara här men hon behövde gå hem, så jag bestämde mig för att rensa garderoben.
Dåligt val av mig, nu är jag halvfärdig typ och jag har tröttnat på det rejält..
Nej, nu ska jag avsluta inlägget och bli klar! Sen kanske jag fotar lite..
PuSs O kRaM /Vick<3

Bojana & Vicki

(tagna med min webbcam)
Asså HAHAHAHAH, vad jag garvar just nu!
Det här var precis i början av året, och fan vad kul vi hade :)
Det var ett tag sen vi träffades.. :(
Men iaf hahaha
PUSS/Vicki<3

SNOW

Kamerahus: Nikon D7000 Objektiv: 18-105 mm
/Vicki

karro&felicia


shoppat med mammi<3

hej idag så har jag varit och shoppat lite med min mamma och jag tänkte lägga upp en bild och visa vad jag har köpt
puss/karro

Det är okej att spåra ur

Efter allt som har hänt så är allt bara skit.
Ibland vill jag bara skrika rakt ut, så högt jag kan.
Jag har sett vilka min riktiga vänner är och jag har insett vad smärta är.
Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.
Men jag går vidare och ser fram emot det positiva.
Jag mår som bäst när jag är med mina vänner, för då börjar jag inte tänka.
/Vicki

Chill chill chill

Hela min dag har varit chill.
Jag vaknade runt 9, satte på en film jag fixade igår, åkte till stan med mamma, åkte till min mormor, åkte och köpte en jacka och nu ska jag hem och krypa ner i min säng och titta klart på filmen.
Ni tror säkert att vi liv är asskönt just nu, men tyvärr är det inte så.. Men jag kommer inte skriva om det i bloggen.
Puss/Vicki<3


elin&alice

Hej snart så kommer mina guzzar Elin och Alice hit och vi ska väl hitta på något...

fredagsmys!!

Nu är det dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör.... blablabla. Jag och filippa äter lite ^^fredagsmys här och vi ska kolla på nån film strax mysigt! och om nu undrar så har jag och filippa käkat dextro så vi är lite hyperarar hahahahah....

Fredagskväll

Såhär ser min fredagskväll ut.
Ligger i badet med te, datorn, musik och kakor. Livet kan inte bli bättre! Haha ni tycker säkert att jag är störd men det här är den enda tiden sen länge som jag verkligen har kunnat ta det lugnt och njuta <3
Puss/Vicki<3


Längtar till sommaren

Jag hade ingenting att göra nyss så jag kollade runt lite i webbbutiker och satte ihop det här.
En helt perfekt sommar outfit, eller jag skulle hellre ha en pösigare tröja och helst ett linne men det fanns inte så.
Shortsen måste jag ha, tänkte åka och köpa dem nån dag på Hollister (dålig bild på dem..)
Väskan är en vanlig brun väska från HM bara.
Glajorna är från RayBan (äkta då) och jag kommer kanske köpa sånna till sommaren, tycker dem är så jävla snygga!
Sen kommer vi till skorna, det finns inte ord för dem här skorna, så jävla snyggat, underbara, fina, coola och listan fortsätter. Jag vill ha de så gärna men det känns som att jag kanske är lite ung få så höga klackar? VAd tycker ni?
Och för er som inte vet är det Jeffery Cambell skor!
Lite smått och gott från mig/vicki<3

Träna

Hej nu ska jag och Filippa träna lite för man vill vara i form på sommaren och jag har bestämt mig för att göra 20 situps varje dag fram till sommaren puss/Karro


School baby<3

Hejsan allesammans! Nu sitter jag i cafeterian med Alice och har lite rast. Efter lunchen har vi idrott. Bloggar mera när jag kommer hem, ville bara berätta att jag lever! Puss


så känner jag

HAHHA, känner exakt så, varje morgon..
/Vicki, och troligtvis resten av världen..

Be yourself, everyone else is taken

Kamera: Nikon D7000 Objektiv: 18-105 mm
/Vicki

Smoothie och film

Idag är min slapp-dag, jag ska inte plugga ett skit :)
Så himla skönt! Nyss var jag och gjorde en smoothie (har blivit besatt av dem) och jag bråkade som vanlugt med mixerna men det löste sig tillslut.
Jag ska träffa Karro lite senare, men tills dess ska jag kolla på film.
Puss o kram/Vicki<3
Jag hatar att lägga upp cambilder.. så himla dålig kvalitet, men jag har knappt ork att skriva dethör inlägget så jag har verklugen inte ork till att ta kamera, ta ett kort, överföra de osv osv.
Haha jag så störd ut också men jag bjuuder!

Om man inte vet var man ska, då är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram...

Kamera: Nikon D7000 Objektiv: 18-105 mm
/Vicki

Heyyyyyy!

Ja, jag har rubrikbrist..
Vi har bild nu, jag vet inte varför men jag hatar bild.. Ska bara en timme kvar typ :P
Vi har rast nu så jag uppdaterar lite.
Våran blogg går inte så jättebra om man säger så, men nu när provet är över så kan jag gå ut och fota lite och blogga mer!
Puss/Vicki<3


Prov

Idag hade vi prov i skolan.. Jag hann precis klart, så jag är nöjd! Nu ska vi äta så jag bjuder bara på lite bilder. Puss/Vicki<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_187394475.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_187394477.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3232825/images/2012/pic_187394482.jpg" class="image">


Plugg

Just nu sitter jag och pluggar gärnet.
Vi har prov första lektionen imorgon så jag måste kunna ALLT ikväll.. Gash, hoppas jag klara det! Nu måste jag återgå till mitt pluggande.
Puss/Vicki<3


kladdkaka!


Typisk skol-bild

Haha, en typisk skol-bild.. När man har tråkigt så tar man bilder! <3 puss/Vicki


I skolan

Är i skolan just nu.
Jag har inte gjort några tidsinställda idag, men jag ska blogga lite med mobilen!
Puss/Vicki


RSS 2.0